Arkiv for december 2010

Hermès Rive Gauche af RDAI

Efter 170 år på højre bred, har Hermès besluttet at krydse Seinen med en ny butik på 17 Rue de Sèvres i det fornemme Saint-Germain-des-Prés kvarter i Paris.

Den nye butik er kommet til live i en bygning fyldt med rig historie, et historisk monument, som engang var hjemsted for Lutetia swimming pool, et lysende eksempel på Art Deco år.

I en næsten serendipitous forbindelse, forsøger Hermès som brand at identificeret sig med genskabelsen af en rig skat, i det nye, at opretholde respekt og ærbødighed til hvad, der er og hvad der er kommet før.

Og så er det tilfældet med det luksus mærke, der er blevet pseudonyme med parisiske kultur … Hermès er lige så relevant i dag som det var i storhedstid i Lutetia.

RDAI

Skriv en kommentar

Star Wars Plakater af Olly Moss

Til ære for min elskede Tristan og han skønne fantasi univers.

Den geniale britiske illustrator og grafiker Olly Moss har fundet sin skønne indre star war nørd frem og skabte dette sæt af re-forestillet Star Wars plakater.

Sørg  for at du også besøger Olly Moss ‘blog for at se flere af hans flotte værker.

2 kommentarer

Max Dalton

Jeg er skrup tosset med Max Daltons illustrationer og har før på facebook vist nogle af hans ting

 

CUT out set

Nu har han lavet disse Cutout sager !!!… de der kender mig og ved mit hjem i forvejen er fyldt med denne slags vil nok få et smil på læben

Følg hans skønne blog : http://maximdalton.blogspot.com/

Skriv en kommentar