D’Espresso – New York

Den nye D’Espresso på Madison Avenue (ved 42:e) i New York har modtaget mere opmærksomhed i medierne, end der normalt tildeles en lille kaffebar i denne by fyldt af millioner af kaffebarer.

Årsagen til den store opmærksomhed, er det sjove design udviklet af den Manhattan-baserede nemaworkshop ; et team af designere og arkitekter, som har skabt mange cool detail-og cafe koncepter. Grundlægger Anurag Nema tog ideen om en café, der ligner et bibliotek – giver en kær hilsen til det nærliggende New York Public Library’s Bryant Park afdeling – og vendte så det hele på siden. Her er det gulve og loft der er spækket med bøger. Bortset fra at det er en illusion, med en-til-en størrelse billede af bøger trykt på fliser. Yderligere er belysningen ikke traditionelt hængt ned fra loftet, her stikker den ud fra væggene og understreger illusionen.

Den lille kaffebar på 39 kvadratmeter er den anden for ejeren Eugene Kagansky (den første er på Lower East Side), som har planer om at oprette en hel imperium af kaffe butikker. Tilsyneladende vil det næste være helt på hovedet………

Reklamer
  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s