Cielito Querido Café, México

Esrawe Studio” er en gruppe af mexicanske arkitekter og designere, der har ansvaret for det helt særskilte og levende design af Cielito Querido Cafe, et latin-amerikansk spisested.

I samarbejde med Ignacio Cadena, har studiet udviklet et koncept, der er helt unikt i sin brug af farver, typografi og grafik. Konceptet er inspireret af mexicansk design arv og den latinamerikansk grafiske design fra slutningen af det 19. til begyndelsen af det 20. århundrede, især inspireret af produktmærkater fra de gamle købmandsforretninger.

Det indvendige design hentyder til den rige historie i Latinamerika tradition og er et tydelige visuelle landskab, der fremstår yderest unikt og moderne. Symbolikken, de pink og blå farver, illustrationer og materialer taler om bestemte tidspunkter og steder, men appellerer globalt såvel som lokalt.

Caféens navn blev inspireret af sangen Cielito Lindo, som blev skrevet i 1882 af den mexicanske komponist Quirino Mendoza y Cortez. Sangen indeholder ordene »Mexico Lindo y Querido«, som kan oversættes til »elskede og smukke Mexico” – en stor kilde til inspiration for projektet.

Reklamer
  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s