Andrew Hem

Andrew Hem : Født i Cambodja, flygtede til Los Angeles med sine forældre i en alder af 4 måneder, han har oplevet en hel masse og er nu ved at skabe kunst på et meget højt niveau. I en alder af 12, begyndte Andrew at male street graffiti, og lære af nogle af de bedste graffitikunstnere i området. Denne kunst form gav ham dog en masse problemer. I sit sidste semester på Santa Monica College han opdagede han verden af muligheder inden for illustration, og begyndte at skabe en mere alvorlig form for kunst. Det er denne brede baggrund, der skinner igennem i Hems arbejde og tillader ham at blive højt respekteret af flere kulturer på samme tid.

Klik på billederne og se dem i større format

Cambodjas tragiske historie er temaerne på de nyeste værker af LA- baserede kunstner Andrew Hem. Titlen på showet, ”One Leads to Another”, er taget fra begrebet “Butterfly Effect “, hvor små forskelle i beslutninger eller bevægelser kan producere store variationer på det langsigtede resultat af begivenheder.

Hem skaber en række ” hvad nu hvis… “scenarier, hvor en historie afviger i det øjeblik, en tilsyneladende mindre begivenhed, kan resulterer i to meget forskellige resultater.

I dette tilfælde er det kunstneren forestillinger omkring, hvad nu hvis det voldelige Khmer Rouge-regimet i Cambodja aldrig havde taget magten, og hvordan livet for menneskerne ville have været ændret .

http://www.andrewhem.com/

SPÆNDENDE INTERVIEW PODCAST

https://likeellebelle.files.wordpress.com/2010/10/episode-16-andrew-hem.mp3

Reklamer
  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s