URBAN STATION, Kontor/Cafe i Buenos Aires, Argentina

Ikke alle er så heldige at arbejde i et tempereret og inspirerende kontor, og selv dem, der er, kan de blive fanget i et ikke kreative miljø, eller blive forstyrret af højt talende kolleger, kedelig musik, lugten af en persons frokost, osv. Og de, der arbejder hjemme har alle distraktioner – og attraktioner – i hjemmet til at lokke sind og krop væk fra produktivt arbejde.

Ikke så underligt at “coffee shop” verden mere og mere ligner kontorer end mange kontorer. Folk sidder ved deres computere, taler på deres telefoner, laver forretnings møder og aftaler med kaffe og muffins i nærheden. Men alle, der er gjort kaffe-shop-as-kontor  ved, at det ikke er uden problemer heller. Alt for mange mennesker, larmende samtale, skrigende børn, kendte ansigter, dårlig wifi, ingen stik, ubehagelig stole, line-ups for kaffe, Det er heller ikke optimalt.

Heldigvis har kreative mennesker begyndt at tænke på løsninger, der opfylder de meget klare behov for cool arbejdspladser, for mobile arbejdstagere. “Urban Station” i Buenos Aires, Argentina, har taget det bedste fra både kontor-og café og pakkede det hele ind i en funky urban stil.

Urban Station er hensigtsmæssigt placeret på Malabia og El Salvador Streets i Buenos Aires’s i det hippe Palermo Soho hvor mode, design og kunst blandes med tæt koncentration af barer og restauranter. Du kan sidde hvor du føler det passer behovet, betaler time for time og nyde godt af den rolige atmosfære og komfort i et “kontor” med stik og låse til din computer og super-hurtig wifi. Caféns del kommer i form af ubegrænset kaffe, te, mineralvand, frugt, croissanter og cookies, alle er en del af afgiften.

Hertil kommer, at store og luftige Urban Station tilbyder kunst og erhvervsliv tidsskrifter og bøger at læse, komfortable lænestole for afslappet møder, fuldt udstyrede mødelokaler, printere, fax og scannere, plus skabe til dit udstyr. Hvis du keder dig, eller er nødt til bevæge dig et øjeblik, tilbyder endda et par cykler lige ved døren, som du kan låne. Det føles som kontor, café og hjem. Flere af denne slags initiativer, please!

Reklamer
  1. Skriv en kommentar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s